Reacties

Fotoshoot Familie Hoenen Februari 2014

Wij hebben als gezin enorm genoten van de fotoshoot. Geweldige foto’s die gemaakt zijn in een heerlijk relaxed sfeer. De ruimte is precies voldoende en heel rustgevend waardoor je je snel op je gemak voelt.   De fotografen zijn uitermate deskundig en begrijpen snel wat je als gezin met de fotoshoot wil bereiken.

Fotoshoot Caro en kids  2014

Onze fotoshoot was heel gezellig en toch ook zeer professioneel. Kleine wilde dames van 2 en 6 fotograferen is niet altijd even makkelijk, maar Ron en Eline zijn beiden super met kinderen en wisten dan ook mooi de twee verschillende persoonlijkheden in beeld te brengen. Geweldige, spontane en vrolijke actiefoto’s met alle door ons meegebrachte attributen. Foto’s met karakter! Zeker voor herhaling vatbaar.

Fotoshoot Familie Boon November 2013

We wisten niet zo goed wat we allemaal konden verwachten van de fotoshoot, maar we vonden het allemaal heel erg leuk om op verschillende manier te poseren. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden eigenlijk nog mooier en leuker dan ik voor ogen had.

Trouwreportage Yonina Deckers en Duco Mook Juni 2013

Natuurlijk wil je prachtige foto’s van de mooiste dag in je leven, dus wij ook. Alleen is op de foto gaan niet meteen onze grootste hobby en worden we er een beetje nerveus van. De fotosessies met Ron en Eline waren voor ons echt een rust momentje op onze grote dag: niet te zwaar beladen, ontspannen en veel lol. Ook met de goede en creatieve adviezen voor de foto’s waren we erg blij. We hebben ons geen moment druk hoeven maken en het resultaat is er dan ook echt naar. We zijn enorm blij met onze prachtige foto’s van onze prachtige dag! Dank jullie wel!

Trouwreportage Diederik en Jennifer

“Ron heeft ons alweer meerdere keren op de foto gezet. En waar ik er nooit fotogeniek opsta, sta ik er bij Ron iedere keer weer heel mooi op. En dat zonder dat het gemaakt is.
Op de bruiloft was het heel fijn dat hij niet ‘aanwezig’ was, maar wel elk moment heeft vast gelegd. Veel beter dan die andere fotografen die je soms zeer nadrukkelijk aanwezig ziet zijn op bruiloften.”

Trouwreportage Nick en Mariëlle Juni 2012

Ron en Eline waren tijdens ons huwelijk de fotografen, we hadden ons geen beter duo kunnen voorstellen. Naast dat de foto’s een unieke en herkenbare stijl hebben, zorgen beide voor de juiste sfeer zodat een ieder natuurlijk overkomt op de foto.

 Trouwreportage Marloes en Pascal

Onze trouwdag was een aaneenschakeling van mooie, grappige en vooral ontspannen momenten. Ron als fotograaf sloot hier perfect bij aan. Humor originaliteit en de ontspannen sfeer hebben gezorgd voor prachtige foto’s. Ron en Eline zijn geweldig met kinderen en dat zie je terug op de stralende foto’s van onze dochter en 2 andere bruidskindjes!
Dankjewel voor de mooie dag!

 Reportage afscheid Richard de Schrijver

Ron heeft de begrafenis van mijn man Richard gefotografeerd. Hij is een bescheiden fotograaf, die niet overal met z’n lens bovenop zit, maar wel de indrukwekkende sfeer op een gepaste en respectvolle wijze in beeld weet te brengen. Deze bijzondere dag met een zee aan mensen, rode ballonnen, veel bloemen en prachtige lentebloesems op de begraafplaats, kan door Rons mooie rapportage nu altijd worden herbeleefd. Iets wat zeker voor onze twee dochtertjes later heel waardevol zal zijn!